Wednesday, May 19, 2010

Majgrönska

Här är lite bilder från helen som gick.Tyvärr var ju inte vädret så strålande när vi var nere så det blev inte fullt så mycket trädgårdsvistelse som jag hade hoppats på. Men jag blev så till mig av allt vårgrönt i mina föräldrars trädgård att kameran åkte fram. Den här skira, ljust gröna grönskan som kommer när sommaren gör sitt intåg är otroligt vacker tycker jag.


3 comments:

Jul i Laloland said...

Jag håller med dig. Den här klorofyllgröna, helt orörda färgen som är just nu ute på gräsmattor, träd och buskar är underbar. Allt är helt nytt och det doftar gott.
Igår när jag gick i stan så längtade jag efter en trädgård. Men balkong är inte fy skam efter att ha bott utan en så långe som vi gjort. Men trädgård ska det bli, någon gång så man kan sitta mitt i det härligt gröna.=)

lotta said...

Det är helt ofattbart, men min kära make har börjat prata om att han vill ha en kolonistuga - en idé som jag planterade för ett tag sedan. Hurra! Trädgård! För jag håller med, det riktigt skriker i en av utelängtan och sug efter trädgård så här års.

Fridolin said...

Lalolandet: Jag är jätteglad över vår balkong men trädgård är en helt annan frihet. Som igår t.ex. när jag fick skäll av grannen för att jag lite obetänksamt sopade ner skräp. Glömde liksom bort att vi bor i flerfamiljshus. Pinsamt. Tycker att det är lite jobbigt när man vattnar och så att hela tiden ta hänsyn.

Lotta: Kolonistuga verkar jättemysigt. Tyvärr är det sjukt långa köer på dem här men det är något att fundera på kanske.