Saturday, February 20, 2010

Spö, spö, spö ge mig tö, tö, tö...

Så säger häxan i Trolltider och jag är just nu böjd att hålla med. Så här mycket av världen ser jag när jag sitter och äter frukost.

Snön täcker snart nog halva fönstret. Observera gärna spjutspetstapparna utanför. De är inte att leka med. Det är nu tre veckor sedan balkongdörren gick att öppna. Jag har blivit less på snön. Nu längtar jag efter snödroppar och vårgrönt gräs men det lär väl dröja ett tag förstår jag...

2 comments:

Jessica said...

Vi trotsade halvmetern snö och stormen och gick ut till affären, Sen fortsatte jag till second Handaffären som ligger rätt nära där vi bor. Men herreminje säger jag bara. Jag såg INGENTING utan gick på känsla i hopp om att jag var på en trottoar.Mötte även en gammal man som jag tyckte synd om, balansen i den här snöyran är nog så svår som 30-åring så som 70-80 år gick det knaggligt. SOm tur var höll han sig på benen tills han var framme (ja, jag höll ett vakande öga )

Grejen är att jag känner mig julig...vilket inte är fel men heller inte riktigt rätt. HAHAHA, nu blev jag även sugen på glögg och lussebullar!

Fridolin said...

Ha ha, ja det är ju alltid nåt'. Själv känner jag mig sugen på att promenera men jag är trött på att kana runt på snö och is. Fast termometern visade 15 minus nu på morgonen så promenaden får nog vänta ett tag...