Saturday, June 12, 2010

Helgen som gick














Förra helgen var lillasyster yster här på besök. Eftersom hon ligger i lumpen just nu så får hon ibland ledigt men så kort att det inte är någon idé att åka hem. Förra helgen hade hon en sådan dag så då kom hon och hälsade på oss.

Törstande efter sol och sommar som hon var efter att ha fått traska runt på Drottningholm i svettig och stickig uniform bad hon om att få vara ute och känna på sommaren så vi åkte ut på landet och solade och grillade.

Det senare var inte helt lätt. Först höll vi på att inte hitta någon engångsgrill och sedan ville den inte ta sig. Tur att vi hade den militära falangen av familjen med. Hon slängde på gräs och kottar (sambons förslag i och för sig) så det tog sig till slut. Då var jag så hungrig att jag hade kunnat äta maten rå.


På vägen ut till grillningen kom jag på att vi inga muggar hade och stannade till på Willys för att köpa ett rör plastmuggar. Det skulle kosta 20 kr. Men precis intill dem hitade jag de här snyggingarna à 10 kr styck. Mycket finare och återanvändningsbara.

No comments: