Dessa laxwraps slänger du snabbt ihop, eller rättare sagt fixatillbehören så får matgästerna själva rulla. Om du vill ha potatis i rullen kokar du den medan du hackar ihop såsen.
Laxwraps, 2 hungriga personer
4 skivor mjukt tunnbröd
200 g rökt lax i skivor
½ isbergsalladshuvud
1 medelstor riven morot
4 små kokta potatisar
Sås:
1 äpple
en halv liten röd lök
2-3 msk syltlök
ca 2 msk majonnäs
ca 2 dl gräddfil
ca 2 msk pepparrotsvisp (börja med en mindre mängd om du är känslig för starkt)
ca 2 msk hackad persilja
Finhacka äpple,rödlök och syltlök. Blanda i en bunke med majonnäs, gräddfil och pepparrotsvisp.Blanda ned persiljan.
Wrapsen:
Fördela skivor av kokt potatis, lax och grönskaeröver brödet. Lägg en riklig sträng av såsen i mitten av brödet och rulla ihop det. Ät och njut.
Bilderna uteblev p.g.a. stor hunger.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment