Saturday, January 21, 2012
Veggopasta
Den här pastan är lättlagad och fräsch med en liten touch av apelsin. Prova!
1/2 zucchini
2 morötter
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk crème fraiche
basilika
saften av 1 apelsin
olivolja
svartpeppar
salt
färsk basilika
Skala löken och hacka löken. Skala och riv morötterna. Skär zucchinin i skivor som sedan skärs i tunna strimlor. Fräs grönsakerna i lite olivolja tills de mjuknat. Pressa ned vitlöken och rör ned crème fraichen. Smaksätt med apelsinsaft, hackad basilika, svartpeppar och salt. Servera med nykokt pasta.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Ser sjukt gått ut. Men du... du kan inte råka bränna upp tröjorna på väggen? Inte okej att hänga upp säger jag!
Lägg ditt veto!
Han frågade inte ens! Kom bara sättande med en massa matchtröjor från gud vet hur många år och en borr och smäckade upp dem på väggen som var typ den enda skräpfria ytan vi har. Inte har han haft vett att beställa matchande färger heller från år till år...;)
Post a Comment