Idag blev det en lunch som säkert kan kritiseras en del näringsmässigt men som smakar bra och är oslagbart snabb att fixa. Denna baconpasta rör du ihop på mindre än en kvat. Sätt på pastavattnet innan du börjar hacka löken så timar du koktiden med pastasåsen.
Baconpasta
2-3 portioner
1 pkt bacon, delat i mindre bitar
1 hackad gul lök
1 finhackad vitlöksklyfta
1 brk lätt crème fraiche
1 brk skivade champinjoner
½ msk torkad basilika
svartpeppar
Fräs baconet i sitt eget fett en-ett par minuter. Tillsätt champinjonerna som gärna ska få lite färg. Tillsätt löken och vitlöken och låt löken bli mjuk utan att den tar färg. Krydda. Töm över crème fraichen och låt allt koka ihop. Servera med spaghetti kokt al dente och sallad.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment